Om Elin Barm

Elin har vært ansatt i Personlig Omsorg i flere år. Hun har opparbeidet seg bred kompetanse på våre tjenester satt opp mot dine behov og rettigheter. Hun har utdannelse innen organisasjon og helsefag. Hennes positive holdning og store interesse for at eldre skal få en enklere og bedre hverdag gjør henne til en verdifull ressurs både for bedriften og kundene. Elin er den personen du som kunde oftest treffer på telefonen eller gjennom kundemøter når vi setter sammen våre tjenester.

Arbeidsuke

Denne uka har vi vært så heldig og hatt to 9.klassinger fra Begby ungdomskole på arbeidsuke. Tord og Fredrik har vært skikkelig flinke og arbeidsomme. De har jobbet både på kontoret og ute på «ryddeoppdrag». Hærlig med så utrolig fin ungdom!!
Personlig Omsorg takker guttene for en fin uke og ønsker de begge lykke til videre med valg av skole og arbeid.

HippHippHurra!
10 år som fast kunde hos Personlig Omsorg!!

I år er det 10 år siden Personlig Omsorg startet opp. I den forbindelse reiste vi på et overraskelsesbesøk til en av våre kunder. Besøket gikk til Tunne som har vært kunde hos oss i 10 år!! Det syns vi fortjente en oppmerksomhet.
Så med en blomst og et gavekort fra vår populære «hjem til deg tjeneste» fotpleie, ringte vi spent på døren. Døren ble åpnet og der ble vi møtt av en strålende blid dame, som tok oss imot med åpne armer. Hun satt veldig pris på besøket og oppmerksomheten. Tina, som også er med på bildet, er kundens faste hjelper. Hun kommer hver uke, på den faste dag og klokkeslett som Tunne ønsker og hjelper til med det som trengs av de tjenester vi tilbyr. Tunne og Tina trives veldig godt i hverandres selskap og Tunne kan fortelle at hun er veldig fornøyd med at hun har en fast dame som kommer hver gang. I tillegg koser hun seg veldig når Tina er der.

Visste du at Personlig Omsorg tilbyr fast kontaktperson? Alle som har en løpende avtale hos oss får en fast person som kommer til samme dag og klokkeslett. Dette gjør tjenestene våre forutsigbare og enkel å forholde seg til.Personlig Omsorg – hjelp til å handle

Høst

august 16August er på hell og høsten er i anmarsj. Vi minner om at vi også tilbyr engangsoppdrag som feks. pusse vinduer eller gulv vask.

Høst

Nå har høsten kommet for fult her i Østfold og vi ønsker å minne om våre dyktige vaktmestere som kan være behjelpelige med beskjæring av trær, klipp av hekk og gressklipping. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.høst

 

 

Autorisert Fotterapaut

Vi trenger en autorisert fotterapaut i vårt system som vil ha en varighet på cirka 1års vikariat med mulighet for forlengelse.

Hvis dette er interessant, kontakt oss gjerne på telefon 69 34 33 70 eller på mail post@personligomsorg.no.