HippHippHurra!
10 år som fast kunde hos Personlig Omsorg!!

I år er det 10 år siden Personlig Omsorg startet opp. I den forbindelse reiste vi på et overraskelsesbesøk til en av våre kunder. Besøket gikk til Tunne som har vært kunde hos oss i 10 år!! Det syns vi fortjente en oppmerksomhet.
Så med en blomst og et gavekort fra vår populære «hjem til deg tjeneste» fotpleie, ringte vi spent på døren. Døren ble åpnet og der ble vi møtt av en strålende blid dame, som tok oss imot med åpne armer. Hun satt veldig pris på besøket og oppmerksomheten. Tina, som også er med på bildet, er kundens faste hjelper. Hun kommer hver uke, på den faste dag og klokkeslett som Tunne ønsker og hjelper til med det som trengs av de tjenester vi tilbyr. Tunne og Tina trives veldig godt i hverandres selskap og Tunne kan fortelle at hun er veldig fornøyd med at hun har en fast dame som kommer hver gang. I tillegg koser hun seg veldig når Tina er der.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter av Elin Barm. Bokmerk permalenken.

Om Elin Barm

Elin har vært ansatt i Personlig Omsorg i flere år. Hun har opparbeidet seg bred kompetanse på våre tjenester satt opp mot dine behov og rettigheter. Hun har utdannelse innen organisasjon og helsefag. Hennes positive holdning og store interesse for at eldre skal få en enklere og bedre hverdag gjør henne til en verdifull ressurs både for bedriften og kundene. Elin er den personen du som kunde oftest treffer på telefonen eller gjennom kundemøter når vi setter sammen våre tjenester.